2012. március 8., csütörtök

Mászóalagút + sok habtapi szivacs puzzle szőnyeg - Jelenlegi ára: 3 961 Ft ?


Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Licitre kínálom a képen látható mászóalagutat és habtapi szivacsokat. Az alagutat az udvaron is használtuk. Van rajta egy kis szakadás is, fotóztam. A merevítő drótnál elég kopott az anyag, de még egy gyereket kiszolgál. Nem piszkos, mert csak füvön illetve habtapin használtuk, és amúgy is lemostam. Mi nagyon szerettük. A szivacsok megoszlanak. Vegyesen vannak, nem egyfajta. Van amit az udvaron is használtunk, de van ami hibátlan, szép állapotú. Van, amim fognyomok és firka is található. Itt-ott hiányoznak az elemek belőle. Mindet fotóztam, tehát szinte minden darabról készült fotó.
Ha több termékem érdekel, akkor szólj és megegyezünk, és kedvezményt is tudok adni!  
Folyamatosan töltöm fel gyerekruháimat is, Vannak új, cimkés darabok is, és 1 év alatti saját használt ruhák, minden esetben jelzek állapotáról.
Bankszámlaszámomat megtalálod az aukció végén illetve rendelés után küldött automatikus értesítő levélben! Az 1 Ft-ról indított termékeimet lezárom hamarabb, ha számomra elfogadható ajánlatot kapok!
Ha esetleg nem találtad meg amit kerestél, kérdezz, mert sok játékom, babakellékem, bútorom van, amit folyamatosan töltök fel.
Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 3 961 Ft

Az aukció vége: 2012-03-06 20:23
. Mászóalagút + sok habtapi szivacs puzzle szőnyeg - Jelenlegi ára: 3 961 Ft

Fontos