2012. február 22., szerda

Raichle bakancs -

ezoterika horoszkóp szodalit nyaklánc gyógyító kő - Jelenlegi ára: 219 Ft

A kő mérete 2, 5 -3 cm 
Gyógyító hatású féldrágakő nyaklánc.
Termékeim közt több féle féldrágaköves nyakláncot talál, ha nincs kedve kivárni az aukció végét , fix áron is talál ebből a termékből a hirdetéseim közt.  
A képen szereplő kő illusztráció, de természetesen ez a darab is az aukció része, mivel minden kő teljesen egyedi, ezért rendelés esetén hasonló méretű színű de más-és más árnyalatú erezetű teljesen egyedi darabot kap!!!
Szűz
Intellektuális típus. Gyakorlatias, inkább az esze irányítja semmint a szíve. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző, rendszerező.  
Aprólékos, analitikus, logikus. Szorgalmas, megbízható. Inkább beosztott, mint vezető típus. Jó kritikai érzékkel rendelkezik.  
Szerény, türelmes, tiszta, szereti a rendet maga körül, ezt másoktól is elvárja. Hajlamos elmerülni a részletekben, gyakran ezért nem halad a munkájában. Rossz esetben kínosan pedáns, túlzottan kritizáló hajlamú, aggodalmaskodó, szőrszálhasogató, kicsinyes, fukar, szégyenlős, félénk, visszahúzódó, gátlásos. Hajlamos sokat foglalkozni az egészségével, gyakran hipochonder.
Szodalit kő
testi hatás : erősíti a nyirokrendszert, segíti a folyadékfelvételt, javítja a vérellátást. Kiegyenlíti a túlsavasodást. Segít a rekedtségen, lázon és hatásos a nátha kezelésében. Segít a magas vérnyomás rendezésében.
lelki hatás használjuk a bátorság erősítésére, félelmek leküzdésére. Hozzásegít az érzelmi egyensúly eléréséhez, önbizalmat ad. Az alkotó embereket új művek készítésére inspirálja. Nyugtató hatása van, rendezi a gondolatokat. Az idegek kövének is nevezik.
a Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas és Halak jegy szülötteinek a köve


Jelenlegi ára: 219 Ft

Az aukció vége: 2012-02-19 20:59
. ezoterika horoszkóp szodalit nyaklánc gyógyító kő - Jelenlegi ára: 219 Ft

Fontos