2012. február 27., hétfő

Régi motoros szemüveg ?

Cubik-Cirkónia, jég pink, kis sziv, brill.csisz. - Jelenlegi ára: 350 Ft

Csodaszép un. "jég-pink" rózsaszin fazettált brill csiszolású szivecske, nagyon kellemes rózsaszin, szebb mint a képen!
4 mm
Versus gyémánt, szintetikus gyémánt.
Különösen kislányok ékszerébe ajánlom, ragyogó, jégvirágos csillogás.
Egyedi darab.
Több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem változik!
Az eladásra kínált termékek saját készletemből kerülnek kiárusításra, nem most vásárolt termékek. Sajnos egészségügyi problémáim miatt már nincs lehetőségem ezek beépítésére, ezért jó szívvel ajánlom azoknak akiknek még módjukban áll felhasználni.
Köveimet az USA--ban minden esetben hivatalos drágakő kereskedőktől vásároltam, az eredeti csomagolást már nem tudom prezentálni, de igyekszem csak olyan tételt aukcióra bocsátani mely hibátlan,   előfordulhat kis hiba -de még megítélésem szerint beépíthető-azt jelzem a leírásban.
Visszavásárlási kötelezettséget vállalok, a részemről történt postai feladástól számított 5 napon belül!   A felmerült postaköltségeket nem áll módomban átvállalni!
Az aukcióra bocsátott termékek feltöltése mindkét aukciós oldalunkra az időnk függvényében folyamatosan történik, érdemes valóban mindkét oldalt figyelemmel kísérni.
Kérem figyelje bodzavirag felhasználó aukcióit is, együtt postázunk a postaköltségen lehet spórolni, amennyiben mindkét helyről történik vásárlás!
Minden Kedves régi és új Vásárlómnak jó egészséget és sikeres liciteket kívánok.



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2012-02-25 09:15
. Cubik-Cirkónia, jég pink, kis sziv, brill.csisz. - Jelenlegi ára: 350 Ft

Fontos